Solucan Gübresi | Rivasol ® Kalitesi ve Güvencesiyle

Birçok kişinin bildiği günümüzde de oldukça popüler olan ve bütün ülkelerin teşvik etmiş olduğu organik tarım projeleri bulunmaktadır.

Üretilen ürünlerin kimyasal katkılardan doğal bir yolla üretilmesi amacı ile birçok kişi organik tarıma yönelmiştir durum böyle olunca organik gübrelere ihtiyaç duyulmuş ve en etkinlerinden olan solucan gübresi ihtiyacı doğurmuştur.

Ülkemizde’ de zaman zaman yayın organlarında solucan gübresi hakkında yazı ve görseller haberler görmüşsünüzdür, bunlar her ne kadar teşvik edici olsa da bu işe girmek için belirli bir destek ve planlama şarttır.

Evet gerçekten ülkemizde solucan gübresine talep oldukça fazladır fakat bu işi başarılı bir şekilde yapamazsanız o zaman kurduğunuz işletmeniz ve şahsınız ekonomik anlamda zor duruma düşebilirsiniz. 

Bu neden ile bu işe girmeden önce iyi analiz etmeli ve bu alanda teknik destek almalısınız. 

Ülkemizde bu sektör yeni yeni gelişmeye başlasa da hem destek hem de ürün tedariki konusunda sizlere hizmet verebilecek Rivasol ® adında bir firma bulunmaktadır. 

Bu firma sizlerin doğru hareket etmenizi, yapılması gereken işleri ve teknik konuda her türlü bilgi ve analizi sizlere sunmakta pazarlama konusunda tam destek sunmaktadır. Ayrıca belirmemiz gereken birkaç noktada da sizlere destek vermektedir öncelikle devletten bir solucan gübresi üretim tesisi kuracaksanız bazı teşvikler alabilmektesiniz.

Rivasol ® sizlere uygun olan desteği belirleyip projelendirip sizleri desteklemekte ayrıca kendi tesislerinde yada telefon görüşmeleri ile her an yanınızda olmaktadır bunların yanında kendi tesislerinde hem solucan gübresi üretimi hem solucan maması ve ihtiyacınız olan Kırmızı Kaliforniya solucanı ihtiyacınızı kendi tesislerindeki üretimlerinden sağlamaktadırlar.

Rivasol ® hem danışmanlık hizmeti hem organik tarım yapan çiftçiler için solucan gübresi hem de solucan gübresi tesisleri için solucan mamalarını online olarak da web sitesi üzerinden daha fazla bilgiye sahip olabilir ve iletişim kurabilirsiniz.


Solucan Gübresi Satın Al

Tarım Arazilerinde Solucan Gübresi Nasıl Kullanılır?

Solucan Gübresi Kullananlar

Sıvı Solucan Gübresi Kullanım Şekli

Katı Solucan Gübresi Kullanım Şekli

Hangi Solucan Gübresi

Solucan Gübresinin Bilinmesi Gereken Faydaları

Solucan Gübresinin Kimyasal Gübreden Farkı

Katı Solucan Gübresinin Faydaları

Sıvı Solucan Gübresinin Faydaları