Rivasol ® İş Ortaklığına Nasıl Başvuru Yapılır?

Rivasol ® İş ortaklık programına kayıt olmak ücretsizdir. Oluşturacağınız takip kodunu kendi Web Sitesi, Sosyal Ağı veya Influencer Pazarlama Ortaklığı hesaplarınızda ya da her hangi bir yerde paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız takip kodu ile gelen müşteriler rivasol.com.tr sitesinde bulunan ürünleri satın aldığında, komisyon oranına göre sizde gelir elde edersiniz. Şu anki geçerli komisyon oranımız "5%" 'dir. Trafik yoğunluğuna göre bu oran firmamız tarafından "10%" ’a kadar çıkartılmaktadır.

Rivasol ® İş Ortaklığından Nasıl Kazanç Sağlarım ?

İş ortaklığına kabul edilen Web Sitesi, Sosyal Ağ veya Influencer Pazarlama Ortaklığı hesapları içerik sayfalarında, sosyal ağ veya Influencer Pazarlama Ortaklığı hesaplarında Rivasol ® ‘a ait ürün linklerini veya reklamlarını koyarlar, bu link ve reklamlara kullanıcılar tarafından yapılan her satın almada ödeme yapılır. Trafik oranı arttıkça, Rivasol ® tarafından satın alma başına ödenen komisyon da %10’a kadar artar. Rivasol ® İş Ortaklığı Programı’nın kazanç sistemi bu şekilde ilerler.

Neden Rivasol ® İş Ortaklığı ?

İş Ortaklığı Programı’nın (Affiliate Marketing ’in) en önemli artılarından birisi de reklam yayınını doğru hedef kitleye ulaştırırken,  reklam yayını üzerinden yaratılan trafiği çok daha hızlı ve verimli bir şekilde optimize etmenizi sağlamasıdır.  Bunun dışında model, elde edilen gelirin paylaşılması sistemine dayandığı için sadece yüksek hacimli trafiğe sahip Web Sitesi, Sosyal Ağ veya Influencer Pazarlama Ortaklığı hesapları için değil, küçük ve orta ölçekli Web Sitesi, Sosyal Ağ veya Influencer Pazarlama Ortaklığı hesapları için de oldukça iyi seviyelerde gelir elde etme fırsatı sunar.

Türkiye'de Affiliate Marketing sistemini birçok firma kullanmaktadır. Son dönemde, THY, Trendyol, Gittigidiyor, Hepsiburada gibi bilindik firmalar bu yöntemi de kullanmaktalar.

Daha fazla bilgi için, Ortaklık Programı Kullanımı & Koşullarına bakabilirsiniz.

Sorularınız yazının altındaki "Yorum Yap" bölümünden sorabilir, Destek Ekibimiz en kısa sürede size geri dönüş yapacaktır.

Programa "Üye" olmak için Rivasol ® İş Ortaklık Kayıt Sayfasını Ziyaret Edebilirsiniz.

Rivasol ® E-Ticaret ve Pazarlama Yetkilisi

Ali Rıza BECEREN