Tanap 1. Hibe Çağrısı Sonuçları Açıklandı


Enerjinin ipek yolu Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), güzergahı üzerindeki bölge halkının ekonomik ve sosyal kalkınmasını desteklemeyi hedefleyen Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları (SEIP) kapsamındaki 1. Hibe Çağrısı’nın sonuçlarını açıkladı. 21 Şubat-20 Nisan 2017 tarihleri arasında 11 ilden alınan yaklaşık 4 bin 500 başvuru arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda 433 proje fonlanmaya uygun bulundu.


Tanap 1. Hibe Çağrısı Sonuçları Açıklandı. tanap hibe programı sonuçlandı

Hibe desteği kapsamında, her biri 200 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında bütçeye sahip 40 orta ölçekli proje için 3 Nisan 2018 tarihinde Ankara’da sözleşme imzalandı. Başvuru sahiplerine proje uygulama süreçlerinde dikkat edilmesi gereken prosedürlerle ilgili olarak 1,5 gün süren ‘Hibe Uygulama Eğitimi’ verildi.


TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal ve Çevre Direktörü Sayın Fatih ERDEM yaptığı konuşmada, TANAP olarak Boru Hattı güzergahı üzerindeki bölgelere doğrudan katkı sağlayan projelerde yer almaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

TANAP SEIP ile ilgili detaylı bilgi için www.tanap-seip.com web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.



1. Hibe Çağrısı Kapsamında İmzalar Atıldı


TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları 1. Hibe Çağrısı kapsamında 21 Şubat-20 Nisan 2017 tarihleri arasında 11 ilden alınan yaklaşık 4 bin 500 başvuru içerisinden yapılan değerlendirmeler sonucunda 430 proje fonlanmaya uygun bulunarak projelere 70 Milyon TL’nin üzerinde hibe desteği sağlanacaktır.

Sözleşmeleri imzalamak ve projelerin açılışını yapmak amacıyla 19 Nisan 2018 tarihinde JW Marriott Hotel Ankara’da 1. Hibe Çağrısı İmza Töreni düzenlendi. Törende Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Sayın Fatih Dönmez, TANAP ortaklarının temsilcileri, TANAP Genel Müdürü Sayın H. Saltuk Düzyol ve TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal ve Çevre Direktörü Sayın Fatih Erdem’in katılımlarıyla sözleşmeler imzalandı. 

TANAP SEIP’in öncelik alanlarında bulunan turizm, sağlık hizmetleri, okul, kütüphane ve sosyal alanların geliştirilmesi, mesleki eğitim, tarım, hayvancılık, yerel ve geleneksel ürünlerin üretimi, doğal kaynakların yönetimi, yenilenebilir enerji, çevresel altyapı, aromatik, tıbbi bitkiler ve biyolojik çeşitlilik gibi birçok projenin güzergah üzerinde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini arttırmasını temenni ederiz. 

TANAP SEIP ile ilgili detaylı bilgi için www.tanap-seip.com web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Solucan Gübresi Satın Al

Tarım Arazilerinde Solucan Gübresi Nasıl Kullanılır?

Solucan Gübresi Kullananlar

Sıvı Solucan Gübresi Kullanım Şekli

Katı Solucan Gübresi Kullanım Şekli

Hangi Solucan Gübresi

Solucan Gübresinin Bilinmesi Gereken Faydaları

Solucan Gübresinin Kimyasal Gübreden Farkı

Katı Solucan Gübresinin Faydaları

Sıvı Solucan Gübresinin Faydaları

Sıvı Solucan Gübresinin Avantajları Ve Bilinmesi Gerekenler